As. Oy Vantaan Mailapuisto - Mailatie 8, 01280 Vantaa

Perheystävällinen pientaloalue Vantaan Rajakylässä

As. Oy Vantaan Mailapuisto rakennetaan perheystävälliselle pientaloalueelle Vantaan Rajakylään. RS-kohde, jonka arvioitu valmistumisaika 12/2017.

Viihtyisä asuinalue

Rajakylä muodostaa Helsingin Vesalan kaupunginosan kanssa yhtenäisen viehättävän pientaloalueen. Rajakylässä on hyvät mahdollisuudet liikkumiselle ja mukavalle arjelle. Pallopuiston liikuntapaikalta löytyy mm. futsal-kenttä sekä lentopallo- ja tenniskentät, lasten leikkipaikkaa unohtamatta. Liikuntakeskus Campo Center Rajakylän koulun vieressä tarjoaa monipuoliset palvelut.

Palvelut lähellä

Koulut ja päiväkodit ovat lähellä, lähikauppa palvelee alueen asukkaita. Alueelta bussiyhteydet Helsinkiin, metroasema n. 2,5 km päässä.

Modernia rakentamista - huoletonta asumista

As. Oy Vantaan Mailapuisto muodostuu kymmenestä yhteen tasoon rakennettavasta rivitalohuoneistosta. Modernia, tämän päivän rakentamista, jossa on huomioitu huoneistojen käytännöllisyys, valoisuus ja tekniikka.

Kolme metriä korkeat huoneet sekä suuret ikkunapinnat luovat avaruutta ja valoa. Materiaalit ovat vaaleasävyisiä ja ajattomia. Voit vaikuttaa materiaaleihin, jos varaat kohteen riittävän ajoissa. Tyylikkäissä peseytymistiloissa on kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä lasia.

Asunnot lämpenevät kaukolämmöllä ja lattialämmitys kaikissa huonetiloissa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla tuovat mukavuutta asumiseen. Elisan valokuitujärjestelmä takaa nopeat internet-yhteydet.

Oleskelutilojen jatkona toimii pensasistutuksin rajatut piha-alueet, joihin on käynti olohuoneesta. Yhtiöön tulee kahdeksan autokatospaikkaa erillisinä osakkeina sekä pistokepaikkoja.

Huoletonta asumista uudessa kodissa – tervetuloa As. Oy Vantaan Mailapuistoon! Ota yhteyttä välittäjään ja kysy lisätietoja.

Myynnissä olevat asunnot

Kohteen kaikki asunnot on myyty.

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.